Oldalak

2012. augusztus 27., hétfő

Oxxo Life Fresh Drink

Nekünk, energiaital-gyűjtőknek a legtöbb szenvedést azok a percek okozzák, amikor valami nem túl kellemes ízű italt kell kóstolnunk. Minél több doboz sorakozik a polcunkon, annál több az ilyen kellemetlen élmény. 
Épp ezért tudjuk sokszorosan értékelni, amikor valami igazán finom ital kerül a kezünk (vagyis ízlelőbimbóink) ügyébe. Ez történt velem akkor, amikor megkóstoltam a már nagyon régóta várt Oxxo Life Fresh Drink energiaitalt. 
Az energiaital fekete színű párja már jó ideje kapható volt nálunk, és a hirdetésekben, plakátokon a fehér is szerepel egy ideje, csak éppen olyan volt eddig, mint Columbo felesége, mindenki tudja, hogy van, csak még senki sem látta. Nos, most már láthatjuk, szagolhatjuk, ízlelhetjük!
A doboz külleme is szép, nekem nagyon tetszeni szokott a fehér alapszín, amit esetünkben ezüst feliratok díszítenek, középen pedig a piros hátteres Oxxo felirat. 
Ami az ízét illeti, az első szó, ami eszembe jutott róla, az nevéhez méltóan a frissesség. Nagyon kellemes ízű, friss, üde, kellően savanykás és egyben édes, üdítő ízt érez az, aki belekóstol ebbe az italba. 
Az Oxxo honlapján további infókkal lehetünk gazdagabbak: 
Hamarosan a polcokon az OXXO Fresh Drink Life, mely egy speciálisan fiataloknak, sportolóknak kifejlesztett energiaital.Az OXXO Fresh Drink Life egy ásványvíz alapanyagú, szőlőcukorral készülő energiaital, mely rengeteg vitamint tartalmaz, viszont nincs benne sem koffein, sem taurin! Cégünk több, mint két éve fejleszti kifejezetten fiatalok számára ezt az italt, mely fedezi a napi vitaminszükségletet sportolás mellett is, emellett frissen tartja az elmét, mindenféle káros mellékhatás nélkül! 
-írja a honlap.  
Nos, a fejlesztésnek meg is lett az eredménye. Ti se hagyjátok ki ezt a finom italt!
És akkor lássuk a képeket!
(Saját fotó még nincs, a képek forrása: az Oxxo Energy Drink honlapja)

Vonzó párocska

Oxxo fresh drink és sima energy drink

Hideg szépség