Oldalak

2012. szeptember 29., szombat

Restart - másnaposság kiütve

Nehéz rendszertanilag besorolni az olyan italokat, amelyek azért születtek, hogy elmulasszák a másnaposságot. Alkoholgyilkos, kijózanító ital, másnaposság elleni csodaszer, és még ki tudja, milyen jelzőkkel illetik őket, és az áruk is elég borsos szokott lenni. Persze, aki jobban körülnéz, az olcsóbban is talál ilyen italt, és nem 620 Ft-ért veszi meg, mint az, aki nem néz körül :) 
Régebben volt teszt az Outoxról, és bár szigorúan véve ezek nem energiaitalok, azért valami közük mégiscsak van hozzá, dobozformátumban, időnként ízvilágban is. A most tesztelt Restart nevű ital nem tutti-frutti ízű, de ebbe nem nagyon lehet belekötni, mert mostanság már az energiaitalok jó része sem az.

Nekem speciel nem nagyon jött be a 10 vitamint tartalmazó trópusi gyümölcs íz. Kicsit kellemetlen, de hát persze aki vedel, mint a gödény, az utána szenvedjen is egy kicsit, nem igaz? :) Hogy a másnaposságot hogyan mulasztja el, azt nem tudom, mert azon szerencsések közé tartozom, akik bármennyit is isznak, sosem másnaposak :), kijózanító hatásáról sincsenek hírek. Ha esetleg valaki kipróbál ilyet egy átmulatott péntek/szombat éjszaka után, el nem felejtse megírni a tapasztalatait!

Annyit még mindenképpen érdemes megemlíteni, hogy a doboz matricás!

Forrás: internetpatika. hu