Oldalak

2014. április 22., kedd

Red Bull - rárepültünk az új ízekre


Dobozügyileg abszolút rendben vannak a Red Bull új magyar hármasikrei, akik Editions névre hallgatnak. A Red, Blue és Silver Edition neve már nem ismeretlen gyűjtői körökben, hiszen külföldön már eddig is lehetett kapni, például Ausztriában. A piros és kék áfonya, valamint lime ízű italok korrekten tartalmazzák a 32 mg / 100 ml koffeint, a dobozok pedig szépek, a mintájuk kontúrosabb, erőteljesebb, mint a sógoroknál.

És akkor most lista vége egyelőre, már ami a pozitívumokat illeti. 

Egyszerre három doboznak nyilván nem akartam nekiesni, az ezüst dobozra esett a választásom: lime, hurrá! Nem sokáig tartott az öröm. Ahogy megkóstoltam, hirtelen nem tudtam, hogy mire hasonlít ennyire ez a rettenetesen savanyú ital. Gondolataim a C-vitamintól a Plussz-tablettán át az olcsó porból készíthető üdítőig szaladtak, majd fény gyúlt az agyamban: Neo Citran! Isten bizony arra hasonlít az íze, csak sokkal savanyúbb.

Nem vagyok az a fajta ember, aki pont gyógyszerízű energiaitalokkal szereti szórakoztatni magát, úgyhogy ez most sajnos nem nyert. De a két áfonyás cucc még javíthat az elégedettségi rátán. Meglátjuk legközelebb!

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Én kéket ittam, az finom volt :)