Oldalak

2013. augusztus 1., csütörtök

Burn Berry teszt


A Burn legújabb terméke a Burn Berry. Mivel vegyesgyümölcs ízű, nem voltak különösebb elvárásaim, mint kiderült, nem is lett volna indokolt.

A Burn számomra egyre nagyobb csalódást jelent. Pedig évekkel ezelőtt, amikor betörtek a magyar piacra, és megkóstoltam az akkor még piros színű energiaitalt, akkor az volt a véleményem, hogy ez a legfinomabb a tutti-frutti ízű italok közül. Később aztán történt egy-két változás: például szép csendben eltűnt a polcokról a rendkívül attraktív külsejű 250 ml-es alupalack, és a piros színű lötty is besárgult. Az íze sem olyan már, mint eleinte.

Aztán megjelentek ezek a különféle ízesítésű változatok. A Burn Blue Refresh kék színe üdítő különlegességnek számított (a kb. 10 évvel ezelőtti kék színű Pepsi Cola jutott róla az eszembe), az íze mondjuk már kevésbé. A citrusos változat még kevésbé lett kedvenc, és most itt van a Berry, amiről szintén nem igazán tudok áradozni.
Az ital 20% gyümölcstartalmú, ami eltérő arányban oszlik meg a különféle gyümölcsök között, legnagyobb arányban alma található benne, de emellett még feketeribizli, málna, áfonya és szeder is képviselteti magát. Sajnos, ezek közül egyedül a feketeribizli ízét sikerült kiérezni belőle, ami nem tartozik a kedvenceim közé, kérdés, hogy a fogyasztók hány százaléka érez még hasonlóan.

Nem lenne rossz ital pedig, de ez a feketeribizli totál elcseszi. Egy kóstolást megér, de második alkalomra elég kevés esély van.

Amit viszont mindenképpen dicséret illet, az az ital külseje: a lila árnyalatú doboz gyönyörű szép, a szépen kidolgozott málnarajzok pedig még inkább feldobják a dizájnt. Szép dísze lesz a gyűjteménynek.

4 megjegyzés:

twollah írta...

A Burnnek annak koszonhetoen valtozott meg az ize, hogy a Kedves Fulkeforradalmi Kormanyunk volt kusza szemu penzugyminisztere (Dr. Matolcsy Gyorgy) bevezette a Nepegeszsegugyi Adot (Nea) aminek koszonhetoen eltunt az energiaitalokbol a taurin es a glukoronolakton.
Helyette mindenfele mas elvileg hasonlo hatasu vegyuletekkel probaljak helyettesiteni ezeket a vegyuleteket.
A hatas kb. a no vs. muno, sor vs. musor.
Jo, jo, de nem az igazi.

En azt csinalom, hogy elmegyek a gyurosboltba es veszek valami koffein, taurin tartalmu keszitmenyt.
Kb. 2000 Forintert veszek 60 tablettat.
Egy tablettaban van 80 mg koffein es 600 mg taurin, egy tabletta kb. 33 Forintba kerul.
Olcsobban kijovok belole, mintha
muenergiaitalra koltenem a penzem.

Mas:
Kicsit furcsa az ize, de nem rossz.

Névtelen írta...

Nekem ez az ital ízlett, szerintem egyáltalán nem rosz, a kèk Burn pedig az egyik kedvencem...

Névtelen írta...

Szerintem elképesztően finom a Berry. Nekem ez az új kedvencem :)

Névtelen írta...

A legjobb, és a fejem se fáj tőle.. :-)