Oldalak

2013. március 12., kedd

Burn Juiced: a citrom kirobban

A Burn legújabb termékét, a dobozos Burn Juiced-ot legalább olyan kíváncsian vártam, mint tavaly nyáron a Burn Blue Refresh-t, mert annak ellenére, hogy már jó ideje kapható nálunk a palackos változata, azt egyrészt olyan régen kóstoltam már, hogy abszolút nem is emlékeztem rá, másrészt pedig a palackos italok mindig másmilyen ízűek, mint a dobozosak.

Na, de a lényeg, hogy ma végre megkaparintottam egyet a gyümölcsben gazdag nedűből, és kezdetét vehette a kóstolás. A 27%-os gyümölcstartalom mellett az italban ugyanúgy megtalálható a 32 mg koffein is, tehát bár nem tutti-frutti az íze, teljes értékű energiaitalnak számít. És akkor térjünk is vissza erre az ízre...Nagyon szép gondolat lenne a magas gyümölcstartalom, csak egy gond van ezzel: a Burn esetében a gyümölcs szó íz alapján csakis citrom lehet. Elképesztően savanyú ugyanis az ital, és ez már sajnos túlzás. Meg lehet inni, de a szomjat biztosan nem oltja (mondjuk nem is arra való, ez igaz).

Én inkább maradok a többi változatnál, ez nem jött be annyira. Jó tanács: fogyasztás előtt rázzuk fel, akkor enyhül valamennyire ez a savanyú íz.
Kapcsolódó cikkek:
Werner: Burn Juiced Energy
Itt a dobozos Burn Juiced!
Palackos Burn Juiced

Nincsenek megjegyzések: