Oldalak

2012. július 25., szerda

Hell dobozok evolúciója

Bevallom, az utóbbi időben már teljes mértékben elvesztettem a fonalat a Hell termékeket illetően. A Hell energiaital dobozai időnként amúgy is változásokon esnek keresztül, amit a Williams feliratig még nagyjából nyomon tudtam követni.
Hogy stílusos legyek, a pokol (muhaha!) tavaly ősszel szabadult el, amikor megjelentek a New Generation termékek, mert innentől kezdve több változás is volt. Mostanra azért nagyrészt körvonalazódott, hogy pontosan milyen termékei vannak (maradtak) a Hellnek. A dobozok most már talán nem változnak egy darabig. 
A régihez képest az egyik legszembetűnőbb változás, hogy a sárga szín eltűnt a dobozokról. Kár, szerintem sokkal jobban nézett ki, mint a mostani külső.


Egy kis Hell történelem:



A legeslegelső Helleken még nem volt ott a kis ördögfej, és csak 2 féle változat volt kapható: a 250 ml-es sima, illetve sugarfree energiaital.
Később megjelent a 355 ml-es változat, majd az egészen brutál 500 ml-es doboz. Ez utóbbi tiszavirág-életű volt, nyilván rájöttek, hogy ha már fél literről van szó, akkor jobban megéri palackozni a nemes nedűt. 
És persze ott volt a Hell Whisky és Hell Vodka, ezekről itt a blogban is beszámoltam. Azonban ezek is észrevétlenül eltűntek a süllyesztőben.






A New Generation Hell lényege, hogy az energiaital gyártója természetes összetevőkre (mate tea, teobromin) cserélte a káros koffeint . A természetes anyagok állítólag ugyanolyan hatással bírnak, mint az eddigi összetevők, de a tapasztalatok szerint ez nem teljesen így van, sokan panaszkodtak, hogy az új Helltől simán el lehet aludni. Talán ezért tért vissza a kínálatba mostanra Classic néven az eredeti íz. A "teás" változat dobozát pedig a rajta lévő kis zöld levél segít megkülönböztetni. Így a kecske is jóllakik, és a káposzta is megmarad: aki egészségre vágyik, az ihatja a New Generationt, aki ébrenlétre, az a Classicot. Mondjuk ember legyen a talpán, aki még el bír igazodni a dobozok útvesztőjében...


A Hell kínálata jelenleg tehát:

  • Hell Classic 250 ml - a régi original energiaital
  • Hell Classic Sugarfree 250 ml - ennek a cukormentes változata
  • Hell Classic 500 ml - az original palackos verziója
  • Hell New Generation 250 ml - az új változat
  • Hell Strong Apple 250 mlr
  • Hell Strong Red Grape 250 ml


Kép forrása: Hell energiaital honlapja
Sok-sok Hell!