Oldalak

2010. augusztus 31., kedd

No Fear

Amikor a No Fear energiaital forgalmazója megkeresett és felajánlott kóstolásra az új energiaitalból, arra gondoltam: ajaj, akkor most csupa jót kell majd írnom akkor is, ha nem ízlik a pia. Szerencsére nem lesznek álmatlan éjszakáim, mert szó sincs erről.
A No Fear eddig leginkább ruhamárkaként volt ismert nálunk, külföldön azonban a legkedveltebb energiaitalok egyike, nem indokolatlanul. Négy fős lelkes csapattal teszteltük az italt, és a következő észrevételek hangzottak el spontán a kóstolás során:
- Jó a színe.
- Jó illata van.
- Kicsit talán édes, de finom.
- Nem túl erősen buborékos, pont jó.
Teljesen egyetértettünk abban, hogy - összehasonlítva más energiaitalokkal- kimondottan finom. Kellemes tutti-frutti íze van, ami épp annyira szénsavas, amennyire kell. Hamar elfogy, úgyhogy nem túlzás a 485 ml-es kiszerelés sem. Ha valaki mégsem tud megbirkózni vele egyszerre, nem kell aggódnia, a nagy doboz ugyanis visszazárható. Az ötletes zár Magyarországon teljesen egyedülálló, ilyennel még csak külföldön találkoztam. Nagyon praktikus, hiszen anélkül vissza tudjuk zárni a dobozt, hogy attól kellene félnünk, kiömlik belőle az ital. Erre a "fejlesztésre" mindenki nagy plusz pontot adott.
A dizájn egyébként elég vad, a szárnyas koponya eléggé férfias és kőkemény, viszont nagyon jól is néz ki.
Összességében véve egy finom és ütős energiaitallal van dolgunk, ami nem tartozik éppen a legolcsóbbak közé, viszont meg is éri az árát, úgyhogy mindenképpen érdemes megkóstolni.

Nincsenek megjegyzések: