Oldalak

2010. március 1., hétfő

Energiaital alkohollal: Hell Vodka és Hell Whisky


Azzal mindenki tisztában van - még ha időnként nem is törődik vele- hogy az energiaital és az alkohol együttes fogyasztása nem ajánlott. A Hell két új terméke, a Hell Whisky és a Hell Vodka esetében azonban nem kell aggódnunk, mert a termékek alkoholt tartalmaznak ugyan, taurint és koffeint viszont nem. Vagyis az alkoholt kiegészítő kellemes energiaitalos íz megvan, de a vegyítésből adódó káros hatások nélkül.

Az elegáns, fekete-arany illetve fekete-ezüst doboz azt sugallja, hogy ez nem egy hétköznapi, hanem inkább kissé luxuskategóriás ital. Az ára 350 Ft körül van. 12,5%-os alkoholtartalma ahhoz nem elég, hogy kiüssük vele magunkat, de ez az ital nem is erre való. Buli előtt a hangulat megteremtésére, alapozásra, frissítőnek tökéletes.

Az íze kellemes, hozza a megszokott Hell színvonalat, az alkohol íze szerényen a háttérben maradva egészíti ki a tutti-fruttit.

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Tv-ben láttam, hogy van ilyen is... utána is kerestem, mert a saját vodka-hell keverék egy nagyon jól bevált üdítőital partizások alkalmával. Ezt is ki kell próbálni :)

Névtelen írta...

És ha figyelmesebben olvassátok el a leírását, látni hogy semmi köze az energia italokhoz, nem tartalmaz koffeint, sem taurint.

Névtelen írta...

Igen, semmi köze az energia italhoz, de az otthon "keverést" ne próbáljátok ki, mert az energia ital, és alkohol eggyütt NEM fogyasztható, ha összekevered, te saját magad, az pedig már az.
Úgy fogyasztva viszont agyvérzést is okozhat.
Vigyázzatok, inkább vegyétek meg a boltban a Hell-Vodkát/Whisky-t, mert attól nem lesz bajod, nem mint attól amit te csinálsz!

Unknown írta...

Hol lehet kapni?

Unknown írta...

Debrecenen belül, hol?