Oldalak

2010. február 28., vasárnap

Maxx energiaital: új, tetszetősebb dizájn


"Csak neked, csak most, csak ennyiért! " - ez állt a Maxx energiaital címkéjén, amiből arra következtethetünk, hogy gyártói kimondottan alacsony árkategóriás termékként pozicionálták az italt. Kissé paradox, hogy az "extreme" szó is szerepel két sorral lejjebb.
A mostani új dizájn finomított ezen az anomálián. A címke sokkal letisztultabb, tetszetősebb lett, a gagyi mottót felváltotta a "Maxximális fordulaton!" szlogen.
Az energiaital narancssárga palackja annyira jellegzetes, hogy kilométerekről fel lehet ismerni. Az ízében pedig nem fogunk csalódni: kellemes, édeskés tutti-frutti íz, mindenféle zavaró mellékzönge nélkül.

2010. február 27., szombat

Atombomba energiaital - nem robban nagyot

Az Atombomba energiaital nem újdonság, de csak ritkán találkozunk vele a boltok polcain.
A sárga folyadék 250 mm-es palackban van.


A Bomba energiaital után szabadon nem kellett túl sok fantázia a név megálmodásához. Az ital azonban nem méltó névrokonához. Ha energiaital, akkor nálam a tutti-frutti a nyerő, de hogy ez még nem garancia a minőségre, az most is hamar kiderül. Beleszagolva már az illata is gyanús, kellemetlenül kesernyés. Megkóstolva először elönti ízlelőbimbóinkat a kellemes tutti-frutti íz, de aztán a kesernyés utóíz teljesen tönkreteszi az élményt.

A hasonló, ráadásul iható energiaitalok már százasért vagy akár olcsóbban is kaphatók, így kicsit sok a 225 Ft-os ár is, bár ez nyilván boltfüggő, talán máshol olcsóbb.
Küllemre nincs vele gond, a piros címke a lendületes felirattal egész jól néz ki. Az oldalán bombafigura, ami a régi példányokon még nem volt rajta.

Kapcsolódó cikkek:
Barthezz energiaital tesztje 

Kataenergia Blog - energiaital rajongóknak

Gyűjteményem egy része


Kati vagyok, 2006 vége óta foglalkozom energiaitalok gyűjtésével. Bemutatkozásomat oldalt olvashatod.
Eleinte mindent gyűjtöttem, ami energiaital (aludoboz, palack, üveg stb.) és jóval 1000 db fölé emelkedett a gyűjteményem.
Akkor jött egy nagy selejtezés, és ma már csak energiaital dobozokat, alupalackokat, illetve shotokat gyűjtök.
A blogírással a célom, hogy híreket, aktualitásokat, érdekességeket, teszteket osszak meg azokkal, akiket érdekelnek az energiaitalok.